Mam na imie Lukasz
Wiek 26 lat
Kraj: Polska
Nick w grze: Elnion / SweetandSmall (:P)
Klasa: Berserker, 61lvl + 40 lvl dwarf (musze skonczyc questa na zmiane profki na warsmith'a) << do robienia adeny ;p
Wiec moze cos o mnie i historii zwiazanej z ta gra.
O samej grze slyszalem juz pare lat temu, poniewaz moi znajomi graja na prywatnym serverze potocznie zwanym "alik" (?), sam do gry podchodzilem z dystansem, jednak gdy namierzylem gre w empiku postanowilem sprobowac swoich sil, no i tak mnie wciagnelo.
Gram od 14.12.2008 wiec niezbyt dlugo, na grze spedzam okolo 1,5/2h dziennie glownie wieczorami (praca, kobieta, i takie tam inne), jednak gdy znajdzie sie fajne pt moge siedziec po 5/6h

Dlaczego wasz klan >> po ostatnim spotkaniu z Zakkoo w trakcie zdobywania fortecy (juz teraz nie pamietam ktorej mielismy okazje na male pvp z humorem

No i dostalem adress www i pisze to podanie.
Obecnie jestem w klanie miedzynarodowym "Nightwalkers" jednak zdarza sie spotykac waszych czasem tez tluc PT (ostatnio GeneticSoul) i ogolnie mili ludzie, no i pisza po swojsku

Czego sam oczekuje - to przedewszystkim PT jak najczesciej sie da, czasem pomoc przy expieniu, czy po prostu porady - gram dopiero 2 miesiace wiec jeszcze duzo rzeczy nie wiem, no i od czasu do czasu RB raid czy zdobywanie fortecy.
W przypadku pytan mozna pytac tutaj lub pisac w grze - bede dzisiaj wieczorkiem mysle kolo 21.00 - Rune / VoS

gg: 8237015 - tutaj jestem dostepny praktycznie 100% czasu przy kompie
Pozdrawiam.