Witam. Jestem zainteresowany dołączeniem do Waszego klanu. O istnieniu klanu dowiedziałem się na niektórych forach poświęconych l2 oraz oczywiście wiele razy widziałem Was w grze

Do klanu chciałbym dołączyć, ponieważ nuży nie już gra w samotności, a nie chcę wstępować do (teoretycznie...) anglojęzycznego klanu. Angielski trochę znam, jednak wiadomo, że ze swoimi najlepiej idzie się dogadać ^^. Ale parę słów o mojej postaci i mojej historii z l2. Więc w l2 zacząłem grac ponad półtora roku temu. Przez niemal cały czas grałem na prywatnym serwerze Shadow sieci Dragon-Network. Czerpałem wiele zabawy z gry na tym serwie, jednak wiadomo jak to bywa z prywatnymi serwerami...po prostu się sypią. Serw prawie wymarł, admini wszystko olali. W związku z tym nie chciałem znów zaczynać gry na serwie, który po długim okresie grania mógłby się posypać. Pomyślałem więc, że zacznę grac na oficialu (czego teraz nie żałuje

). Teona wyprałem prawdę mówiąc na chybił-trafił pomiędzy Luną, Teonem i Franzem, i nie żałuje, że padło właśnie na Teona

. Co do mojej postaci: nick: Kakalec ^^ (tylko proszę bez podtekstów

) jest to Bladedancer, level 56. Co prawda, przez półtora roku grałem bazową klasą łucznika, jednak serwer na którym grałem miał system łączonych subklas, czyli byłem jednocześnie Phantom Rangerem i Bladedancerem, więc znam się dobrze na skillach i ogólnej taktyce związanej z tą postacią. Co do pozostałych informacji o mnie: gram około 1,5 godziny dziennie samotnie, około 2 gdy załapie party. Jednak gdy dostanę się do klanu, podwyższę moją "wydajność"

Gram głównie po 16 z przerwami i wieczorami. Tak więc czekam na odpowiedź, czy klan jest mną zainteresowany